Мултимедија - Полио Плус - движење против хендикеп

Margina Obscura Прашањето на хендикеп во пристапувањето кон ЕУ
Центар за вработување на лица со хендикеп
English
Macedonian
Go to content

Main menu:

Мултимедија

Аудио Продукција
Следи ги следниве линкови
Видео Продукција
Следи ги следниве линкови
 • Моето поинакво другарче
 • Eден до друг -- различни, а еднакви
 • Документарен филм „Ходник“ – (дел 1)
 • Документарен филм „ХодниК“ (дел 2)
 • Документарен филм „ХодниК“  (дел 3)
 • „Идат денови“ – химна на граѓанската иницијатива
 • „Тони мора да шета“ – документарен филм / дел 1
 • „Тони мора да шета“ – документарен филм / дел 2
 • „Тони мора да шета“ – документарен филм / дел 3
 • „Достоинствен глас“ (дел 1)„Достоинствен глас“ (дел 2)
 • „Достоинствен глас“ (дел 3)
 • „Мојата приказна – соочување со дискриминацијата“
 • „Мојата приказна – соочување со дискриминацијата
 • “ ФИЛМ„Без сомнеж“ - CPM / TV clip
 • „Мила знај“ - O bella ciao на македонски
 • Златко Ориѓански – Еп за Јане Сандански
Внеси го бараниот поим
+389 2 2400 544
ПОЛИО ПЛУС
Бул. АВНОЈ бр.64, Лок.2
1000 Скопје, МАКЕДОНИЈА
Европска Унија
Back to content | Back to main menu