Изданија - Полио Плус - движење против хендикеп

Margina Obscura Прашањето на хендикеп во пристапувањето кон ЕУ
Центар за вработување на лица со хендикеп
English
Macedonian
Go to content

Main menu:

Изданија

Хендикеп -
сложувалка што недостасува
Од конвенција до практика
Јавна дебата - Каков закон ни е потребен?
Колку чини хендикепот?
Да се запрашаме заедно - анализа на анкета
Политика за хендикеп на локално ниво
Системско законодавство
Меѓународни норми и стандарди  
Од исклученост до еднаквост
Затворање на вратите -албански јазик
Затворање на вратите
Пристапност
Збирка македонски прописи
Внеси го бараниот поим
+389 2 2400 544
ПОЛИО ПЛУС
Бул. АВНОЈ бр.64, Лок.2
1000 Скопје, МАКЕДОНИЈА
Европска Унија
Back to content | Back to main menu